Μαύρος Σεπτέμβρης: Τα έχασε όλα ο Κωστόπουλος -Χάνει και περιουσία στη Μύκονο

Μαύρος Σεπτέμβρης: Τα έχασε όλα ο Κωστόπουλος -Χάνει και περιουσία στη Μύκονο

Πρώτος θα κόψει το νήµα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έθνους ο συνηθισµένος πλέον στη διαδικασία Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος θα δει στις 4 Σεπτεµβρίου να βγαίνουν σε πλειστηριασμό δύο κτήµατά του στο «νησί των ανέµων».

Ο πρώην εκδότης και παρουσιαστής αναµένεται να χάσει ένα αγροτεµάχιο έκτασης 6.125 τ.µ. που βρίσκεται στη θέση Χουλάκια-Ανερούσκα (ή Αναρούσικα) στην κοσµοπολίτικη Μύκονο, µε το ακίνητο να βγαίνει σε πλειστηριασµό µε τιµή πρώτης προσφοράς στα 46.795 ευρώ.

Το δεύτερο αγροτεµάχιο βρίσκεται στην ίδια περιοχή και είναι έκτασης 6.017 τ.µ., ενώ η τιµή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 45.970 ευρώ.

Τα δύο αποκτήµατα του άλλοτε κραταιού επιχειρηµατία είναι άρτια και οικοδοµήσιµα, αλλά κατασχέθηκαν για οφειλές 50.000 ευρώ στην τράπεζα Eurobank.

Υπενθυµίζεται ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος είδε το προηγούµενο διάστηµα την πολυτελή βίλα της οικογένειας στη Φιλοθέη να αλλάζει χέρια και να καταλήγει στον πρώην αντιπρόεδρο της Jumbo, Ευάγγελο Παπαευαγγέλου, ενώ πλέον δεν του ανήκει ούτε το εξοχικό της Μυκόνου.

Το σπίτι που έχτισε στα µέσα της δεκαετίας του ’90, όταν µεσουρανούσε επιχειρηµατικά, ήταν υποθηκευµένο σε τράπεζα, µε αποτέλεσµα η διάσηµη βίλα των 1.500 τ.µ. να πωληθεί τελικά στους πολυεκατοµµυριούχους κοµµωτές Αλαν Πίτερς Ρέτζιναλντ και Τζον Τσαρλς Γουόρθινγκτον.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE