ΚΥΠΡΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός 43χρονης στο Κάβο Γκρέκο

ΚΥΠΡΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός 43χρονης στο Κάβο Γκρέκο

Επιχείρηση διάσωσης νεαρής από την περιοχή «Θαλασσινές Σπηλιές» στο Κάβο Γκρέκο στήθηκε το απόγευμα της Τρίτη 20/8 στο Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα  γύρω στις 16:30 τραυματίστηκε μετά από πτώση εντός της θάλασσας και αμέσως στην περιοχή κλήθηκαν οι αρμόδιες αρχές καθώς και ασθενοφόρο.

Η τραυματίας αφού ακινητοποιήθηκε σε κατάλληλο φορείο με τη συνεργασία του νοσηλευτή και των διασωστικών ομάδων, μεταφέρθηκε με τη βοήθεια των ναυαγοσωστών στο σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας το οποίο τη μετέφερε στο Αλιευτικό Καταφύγιο Αγίας Νάπας για να παραδοθεί στο ασθενοφόρο και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE