ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Αστυνομικός των Βάσεων και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ο άτυχος Σάββας

ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Αστυνομικός των Βάσεων και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ο άτυχος Σάββας

Μοιραία φαίνεται να κατέληξε η βόλτα με την μοτοσικλέτα του άτυχου Σάββα Κωνσταντίνου από την Ξυλοτύμπου, το βράδυ της Δευτέρας (19/8).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο άτυχος Σάββας ηλικίας 40 ετών ήταν αστυνομικός των αστυνομικών βάσεων της Δεκέλειας και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και επέβαινε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Ο 40χρονος ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του στο δρόμο Παλαιχωρίου (προς Αγρό), κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, φέρεται να έχασε τον έλεγχο και να προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκον ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Υπενθυμίζουμε ότι, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, η Αστυνομία κάνει έκκληση προς το κοινό, εάν υπάρχουν μάρτυρες στο θανατηφόρο τροχαίο ή γνωρίζουν κάτι που θα βοηθήσει στις έρευνες να επικοινωνήσουν με την Τροχαία Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πολιτικό παζλ του 2028 αρχίζει να συμπληρώνεται -Το ΔΗΚΟ κοιτάζει προς Χριστοδουλίδη, ο ΔΗΣΥ αναζητά την επόμενη μέρα και το ΑΚΕΛ θέλει να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού

Το πολιτικό παζλ του 2028 αρχίζει να συμπληρώνεται -Το ΔΗΚΟ κοιτάζει προς Χριστοδουλίδη, ο ΔΗΣΥ αναζητά την επόμενη μέρα και το ΑΚΕΛ θέλει να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να απέχουν ακόμη αρκετό χρόνο, όμως στο παρασκήνιο, η πολιτική σκακιέρα έχει ήδη αρχίσει να κινείται. Τα κόμματα μετρούν δυνάμεις, εξετάζουν συμμαχίες, ζυγίζουν πρόσωπα και προσπαθούν να διαβάσουν τις διαθέσεις της κοινωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE