ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Αστυνομικός των Βάσεων και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ο άτυχος Σάββας

ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Αστυνομικός των Βάσεων και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ο άτυχος Σάββας

Μοιραία φαίνεται να κατέληξε η βόλτα με την μοτοσικλέτα του άτυχου Σάββα Κωνσταντίνου από την Ξυλοτύμπου, το βράδυ της Δευτέρας (19/8).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο άτυχος Σάββας ηλικίας 40 ετών ήταν αστυνομικός των αστυνομικών βάσεων της Δεκέλειας και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και επέβαινε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Ο 40χρονος ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του στο δρόμο Παλαιχωρίου (προς Αγρό), κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, φέρεται να έχασε τον έλεγχο και να προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκον ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Υπενθυμίζουμε ότι, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, η Αστυνομία κάνει έκκληση προς το κοινό, εάν υπάρχουν μάρτυρες στο θανατηφόρο τροχαίο ή γνωρίζουν κάτι που θα βοηθήσει στις έρευνες να επικοινωνήσουν με την Τροχαία Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Βουλευτικές του 2026 - Λεπτό προς λεπτό η διαδικασία

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Βουλευτικές του 2026 - Λεπτό προς λεπτό η διαδικασία

​Το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει της 24ης Μαΐου χτυπά «κόκκινο», καθώς σήμερα οριστικοποιείται το κάδρο της μεγάλης εκλογικής μάχης για την ανάδειξη της νέας Βουλής. Από τις 9:00 το πρωί, τα βλέμματα στρέφονται στα κέντρα υποβολής υποψηφιοτήτων σε όλη την ελεύθερη Κύπρο, με τους εκπροσώπους των κομμάτων και τους ανεξάρτητους υποψηφίους να περνούν το κατώφλι των Εφόρων Εκλογής βάσει αυστηρού χρονοδιαγράμματος. Μείνετε συντονισμένοι στο ThemaOnline για να παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό τον παλμό της ημέρας:

BEST OF TOTHEMAONLINE