Ωράριο λειτουργίας συνεργείου έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου στο ΓΣΠ για τον σημερινό αγώνα ΑΠΟΕΛ – Άγιαξ

Ωράριο λειτουργίας συνεργείου έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου στο ΓΣΠ για τον σημερινό αγώνα ΑΠΟΕΛ – Άγιαξ

Ανακοίνωση από το ΓΣΠ αναφέρει:

«Ο ΓΣΠ ανακοινώνει ότι σήμερα Τρίτη 20.08.2019 θα λειτουργήσουν τα κέντρα έκδοσης κάρτας φιλάθλου στα βόρεια ταμεία του σταδίου από τις 10:00πμ μέχρι και μετά την έναρξη του αγώνα.

Επειδή παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα για έκδοση κάρτας φιλάθλου, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να αποφύγουν να αφήσουν την έκδοση κάρτας στο γήπεδο την ώρα του αγώνα, και να εκδώσουν την κάρτα τους είτε από τι διαδίκτυο και την ιστοσελίδα του ΚΟΑ (https://cyprussports.org/gr/fanbase.html), είτε να έρθουν στο ΓΣΠ στη διάρκεια της ημέρας για να εκδώσουν κάρτα. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουν και οι ίδιοι την ταλαιπωρία αλλά βοηθούν και άλλους που πράγματι δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν άλλη ώρα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE