ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Τη βοήθεια του κοινού ζητά η Αστυνομία – Αναζητεί μαρτυρίες

ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Τη βοήθεια του κοινού ζητά η Αστυνομία – Αναζητεί μαρτυρίες

Παράκληση της Αστυνομίας σχετικά με το νέο θανατηφόρο τροχαίο είναι εάν κάποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, το πρωί της Τρίτης (20/8), ζητείτε οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκε το νέο θανατηφόρο ατύχημα να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας. 

Η πιο πάνω παράκληση γίνεται με σκοπό η Αστυνομία και πιο συγκεκριμένα η τροχαία να έχει μία πλήρης εικόνα του τροχαίου ατυχήματος.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες πρόκλησης του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, ή τη Γραμμή του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό».

Από το νέο θανατηφόρο τροχαίο έχασε τη ζωή του ο 40χρονος Σάββας Κωνσταντίνου από την Ξυλοτύμπου.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE