Συγκινούν οι Κύπριοι νοσηλευτές για τον μικρό Αντώνη

Συγκινούν οι Κύπριοι νοσηλευτές για τον μικρό Αντώνη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ) στηρίζει τον μεγάλο έρανο που πραγματοποιείται για τη θεραπεία ζωής του μικρού Αντώνη, 22 μηνών.

Ο μικρός Αντώνης διαγνώστηκε με τη νόσο Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου 1, μια σπάνια, εκφυλιστική και καταληκτική νόσο.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της η ΠΑΣΥΝΟ θα συνεισφέρει ποσό από το Ταμείο Πρόνοιας, Υγείας και Ευημερίας Νοσηλευτών για τη γονιδιακή θεραπεία ZOLGENSMA που είναι υποψήφιος να λάβει ο μικρός Αντώνης μέχρι τον Οκτώβριο που συμπληρώνει δύο χρόνια ζωής.

Επίσης, καλεί τα μέλη του να συνεισφέρουν στους πιο κάτω λογαριασμούς, που έχουν ανοιχθεί για τον σκοπό αυτό:

Online εισφορές μέσω PayPal http://www.meagapi.giatonantoni.com/

Εισφορές μέσω QuickPay Τράπεζας Κύπρου: 99938539

Τράπεζα Κύπρου
Όνομα Δικαιούχου: THOMA CHAR. GIA LOG. ANTONI ANDREOU
Αρ. Λογαριασμού : 357032169908
IBAN : CY10 0020 0195 0000 3570 3216 9908
BIC/SWIFT: BCYPCY2N

Ελληνική Τράπεζα
Όνομα Δικαιούχου: THOMA CHARALAMBIA FOR ANDREOU ANTON
Αρ. Λογαριασμού : 1051087619801
IBAN : CY44 0050 0105 0001 0510 8761 9801
BIC/SWIFT: HEBACY2N

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE