ΑΚΕΛ: «Σίγουρα ο στόχος είναι η απομάκρυνση του Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ» -VIDEO

ΑΚΕΛ: «Σίγουρα ο στόχος είναι η απομάκρυνση του Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ» -VIDEO

Μακριά οι Προεδρικές εκλογές για το ΑΚΕΛ, ωστόσο, στόχος του παραμένει η απομάκρυνση του Νίκου Αναστασιάδη και του Δημοκρατικού Συναγερμού από την εξουσία.

Πρόκειται γα το συμπέρασμα των τοποθετήσεων της Ελένης Μαύρου, μέλους του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ.

Ανέφερε συγκεκριμένα: «Το ΑΚΕΛ επιδιώκει τακτικά να έχει συναντήσεις με άλλα κόμματα για τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν το Κυπριακό, την οικονομία και την εσωτερική διακυβέρνηση. Δεν συζητά όμως σε καμία περίπτωση θέματα Προεδρικών Εκλογών που είναι πολύ μακριά.

Σίγουρα, στόχος μας σε αυτές θα είναι η απομάκρυνση του κ. Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ από την εξουσία. Το πώς θα επιτευχθεί όμως αυτός ο στόχος είναι κάτι που θα δούμε την κατάλληλη στιγμή και στη βάση πραγματικών πολιτικών συγκλίσεων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE