ΠΑΦΟΣ: Δεύτερη σύλληψη για επίθεση και συμπλοκή σε φεστιβάλ

ΠΑΦΟΣ: Δεύτερη σύλληψη για επίθεση και συμπλοκή σε φεστιβάλ

Στη σύλληψη ενός προσώπου, ηλικίας 23 ετών, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματική σωματική βλάβη.

Πρόκειται για το δεύτερο πρόσωπο που συλλαμβάνεται για την υπό διερεύνηση υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη σχετικά με τη συμπλοκή που έγινε στο φεστιβάλ της Τρεμιθούσας. 

Συγκεκριμένα στις 17.8.2019 στις 02:00 ειδοποιήθηκε η Αστυνομία Πάφου για συμπλοκή στην κοινότητα της Τρεμιθούσας.
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου και συνελήφθη ένα πρόσωπο για αυτόφωρο αδίκημα που προκάλεσε ζημιά στο υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο τελεί υπό κράτηση μετά το διάταγμα προφυλάκισης που εκδόθηκε εναντίον του, ωστόσο τα ξημερώματα της Κυριακής (18/08) ακολούθησε η σύλληψη του δεύτερου προσώπου.

Σημειώνεται πως το πρώτο πρόσωπο που συνελήφθη νοσηλεύεται στο ΓΝ Πάφου.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE