ΠΑΦΟΣ: Δεύτερη σύλληψη για επίθεση και συμπλοκή σε φεστιβάλ

ΠΑΦΟΣ: Δεύτερη σύλληψη για επίθεση και συμπλοκή σε φεστιβάλ

Στη σύλληψη ενός προσώπου, ηλικίας 23 ετών, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματική σωματική βλάβη.

Πρόκειται για το δεύτερο πρόσωπο που συλλαμβάνεται για την υπό διερεύνηση υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη σχετικά με τη συμπλοκή που έγινε στο φεστιβάλ της Τρεμιθούσας. 

Συγκεκριμένα στις 17.8.2019 στις 02:00 ειδοποιήθηκε η Αστυνομία Πάφου για συμπλοκή στην κοινότητα της Τρεμιθούσας.
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου και συνελήφθη ένα πρόσωπο για αυτόφωρο αδίκημα που προκάλεσε ζημιά στο υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο τελεί υπό κράτηση μετά το διάταγμα προφυλάκισης που εκδόθηκε εναντίον του, ωστόσο τα ξημερώματα της Κυριακής (18/08) ακολούθησε η σύλληψη του δεύτερου προσώπου.

Σημειώνεται πως το πρώτο πρόσωπο που συνελήφθη νοσηλεύεται στο ΓΝ Πάφου.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE