Έδειξε τον τελευταίο αγώνα της Κρασνοντάρ στους παίκτες του ο Μαρτίνς (ΒΙΝΤΕΟ)
19.08.2019 - 06:00
Ο Πέδρο Μαρτίνς στο περιθώριο της προπόνησης της Κυριακής έδειξε στους παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού το παιχνίδι πρωταθλήματος της Κρασνοντάρ με την Ταμπόφ.
Μετά τις δύο νίκες με την Πόρτο η Κρασνοντάρ επικράτησε και της Ταμπόφ για το ρωσικό πρωτάθλημα.
Την Κυριακή ο Μαρτίνς έδειξε στους παίκτες του Ολυμπιακού την αναμέτρηση αυτή, επιστώντας την προσοχή τους στα αντίπαλα ατού.
Επίσης ζητά διαρκώς από τους ποδοσφαιριστές να πρεσάρουν σωστά και ψηλά την αντίπαλη άμυνα και να επιδιώκουν να μην επιτρέψουν την μετάβαση της μπάλας από την άμυνα στον άξονα ή στα άκρα.
Γενικά, ο Πέδρο Μαρτίνς σε καθημερινή βάση δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στις δύο επικείμενες αναμετρήσεις με τους Ρώσους.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.