Σταθερά δεύτερες Αντβέρπ και Σταντάρ Λιέγης, με… φόρα από την ΑΕΚ η Γάνδη

Σταθερά δεύτερες Αντβέρπ και Σταντάρ Λιέγης, με… φόρα από την ΑΕΚ η Γάνδη

Συνέχισαν με νίκες την τέταρτη αγωνιστική της Jupiler League οι Σταντάρ Λιέγης και Αντβέρπ και παρέμειναν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μία «ανάσα» από την κορυφή.

Η Σταντάρ συνέτριψε στη Λιέγη 4-1 τη Μουσκρόν για την τέταρτη αγωνιστική της Jupiler League και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και με -1 από τις πρωτοπόρους Κλαμπ Μπριζ και Μαλίν, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο -3 από ‘κει.

Σταθερά δεύτερη και η Αντβέρπ, η οποία νίκησε στην Αμβέρσα 2-0 τη Σεν Τρούιντεν και την άφησε στη μία νίκη.

Ξεπέρασε την Οστάνδη η Γάνδη, κερδίζοντας την με 2-0 εντός έδρας και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE