LIVE Εικόνα – Ολομέλεια Βουλής: Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό 2026
Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026.

Ωστόσο ο Αφρικανός, δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα του, κάτι που έχει αρχίσει και βάζει τους ανθρώπους της ομάδας σε σκέψεις.
Οι γκρίνιες που έχουν βγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αρκετές και μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη τους.
Πάντως όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», όλοι πλέον περιμένουν να μπει το 1ο και να δουν τη συνέχεια.
Ο Άρης όμως έχει και άλλα θέματα τα οποία αφορούν ξεκάθαρα το δίδυμο των Σουηδών που υπάρχουν στο ρόστερ.
Ο Λάρσον λες και είναι ο δίδυμος αδερφός του σε σχέση με το περυσινό 6μηνο και ο νεοαποκτηθείς Σούντγκρεν είναι μονίμως στην μανούρα και… αναξιοπιστία!
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




