Τα μεγάλα… διλήμματα του Σωφρόνη ενόψει Αϊντχόφεν

Τα μεγάλα… διλήμματα του Σωφρόνη ενόψει Αϊντχόφεν

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει αποδείξει πολλάκις, ότι δεν αρέσκεται στο… «ανακάτεμα της τράπουλας» εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος (π.χ. τραυματισμοί, κάρτες, ντεφορμάρισμα παικτών) που να τον υποχρεώνει ή να τον βάζει σε σκέψεις για αλλαγές στο αρχικό σχήμα και στο αγωνιστικό του πλάνο.

Κόντρα στην Αϊντχόφεν βέβαια, λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου και του γεγονότος ότι το πρώτο ματς διεξάγεται εκτός έδρας και διακυβεύεται η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενδεχομένως να αλλάξει κάπως τη φιλοσοφία του, όμως και πάλι, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά και σε θέματα τακτικής.

Αν θα κάνει κάποια «παρέμβαση» στο αρχικό σχήμα, θα είναι λογικά από τη μέση και μπροστά και όχι στα μετόπισθεν, με τον Ζελάγια να είναι έτοιμος να επιστρέψει ως βασικός, αλλά το ερώτημα είναι… στη θέση ποιου;

Η λογική λέει ότι θα πάρει τη θέση του Γκακπέ ή του Σαρδινέρο, με τον πρώτο πάντως λόγω και της ταχύτητας του, να φαντάζει… υπέρ-απαραίτητος σε ένα τέτοιο ματς, όπου ο Απόλλωνας ενδεχομένως να παίξει πιο συντηρητικά σε σχέση με άλλα ματς και να επιδιώξει να «λαβώσει» την αντίπαλο του κυρίως στην κόντρα, που είναι ένα από τα (πολύ) δυνατά του «όπλα».

Σημειώνουμε επίσης ότι είναι πλέον διαθέσιμος και ο Σακέτι, αφού εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών που του επέβαλε η UEFA και αναμένεται και αυτός να επανέλθει στο αρχικό σχήμα.

Όμως κι εδώ υπάρχει… ερωτηματικό για το ποιον θα αντικαταστήσει (Κυριάκου ή Μάρκοβιτς) ο Αργεντινός άσος στη μεσαία γραμμή, χωρίς να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να μείνει τελικά στον πάγκο ο Περέιρα και να έχει πιο δημιουργικό ρόλο στο ματς ο Μάρκοβιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE