Ντονμέζ για τις τουρκικές προκλήσεις: «Ήμασταν εδώ χθες, είμαστε εδώ σήμερα, θα είμαστε εδώ αύριο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Ντονμέζ για τις τουρκικές προκλήσεις: «Ήμασταν εδώ χθες, είμαστε εδώ σήμερα, θα είμαστε εδώ αύριο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζει να λέει δημόσια ότι η ανατολική Μεσόγειος είναι θέμα της Τουρκίας, ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας.

Ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας, ανήρτησε στο Twitter από τα δύο τουρκικά γεωτρύπανα «Yavuz» και «Fatih» αλλά και το ερευνητικό πλοίο «Μπαρμπαρός».

Στην εν λόγω ανάρτησή του, σημείωσε ότι, το «Yavuz» τον τελευταίο μήνα βρίσκεται στην Καρπασία, ενώ το «Fatih» πραγματοποιεί γεώτρηση στον στόχο «Φοινίκη-1»εδώ και τέσσερις μήνες.

Για το «Μπαρμπαρός» αναφέρει ότι συνεχίζει τις σεισμικές μελέτες του στην Ανατολική Μεσόγειο, κάτι που συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια.

Καταλήγοντας αναφέρει ότι η ανατολική Μεσόγειος είναι θέμα της Τουρκίας και σημειώνει: «Ήμασταν εδώ χθες, είμαστε εδώ σήμερα, θα είμαστε εδώ αύριο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE