Ζήτησε αναβολή του ματς λόγω πυρκαγιών

Ζήτησε αναβολή του ματς λόγω πυρκαγιών

Οι ιθύνοντες της Λας Πάλμας ζήτησαν την αναβολή του αγώνα με την Ουέσκα εξαιτίας των πυρκαγιών που καταστρέφουν το νησί Γκραν Κανάρια. 

Η Γκραν Κανάρια βιώνει δύσκολες ώρες καθώς η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στο νησί, έχει καταστρέψει 15.000 στρέμματα γης και ήδη οι αρχές έχουν προχωρήσει σε εκκένωση περιοχών.

Όπως είναι φυσικό, επηρεάζονται και οι αθλητικές δραστηριότητες, με τη διοίκηση της Λας Πάλμας να έχει ζητήσει από τη διοργανώτρια αρχή την αναβολή του ματς με την Ουέσκα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Οι άνθρωποι των «αμαρίγιος» ζήτησαν από τους αρμόδιους να μην διεξαχθεί για λόγους ασφαλείας το σημερινό παιχνίδι και το μόνο που μένει είναι η τελική απόφαση των υπευθύνων.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.