Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος» μεταξύ ΑΚΕΛ και Κυβέρνησης – «Επιχειρεί σύγχυση στο μυαλό του απλού πολίτη»

Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος» μεταξύ ΑΚΕΛ και Κυβέρνησης – «Επιχειρεί σύγχυση στο μυαλό του απλού πολίτη»

Νέα απάντηση έδωσε το ΑΚΕΛ στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, όσον αφορά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να εμπλέκεται σε ύποπτες συναλλαγές χρημάτων, υποστηρίζοντας ότι η Κυβέρνηση προσπαθεί να συγχύσει τους πολίτες.

«Η Κυβέρνηση επιχειρεί να αναμείξει τα θέματα για να προκαλέσει σύγχυση στο μυαλό του απλού πολίτη» σημειώνεται αρχικά στην νέα απαντητική ανακοίνωση του ΑΚΕΛ.

«Δεν θα τη βοηθήσουμε σε αυτή της την προσπάθεια. Θα αναδείξουμε ξανά την ουσία του θέματος αναμένοντας απάντηση σε αυτή και όχι για το... νομοσχέδιο Ρούμπιο Μενέντεζ(!)» προστίθεται. 

«Σε αυτό να απαντήσει ο λαλίστατος κ. Προδρόμου, ο Πρόεδρος και το δικηγορικό του γραφείο. Όλα τα υπόλοιπα λέγονται εκ του πονηρού για να συγχύσουν τον κόσμο. Ας απαντήσουν σε αυτό λοιπόν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE