Οι τουρικές Αρχές εμπόδισαν εκατοντάδες μετανάστες να μεταβούν στη Λέσβο

Οι τουρικές Αρχές εμπόδισαν εκατοντάδες μετανάστες να μεταβούν στη Λέσβο

Οι τουρκικές Αρχές εμπόδισαν μέσα σε λίγες ώρες 330 μετανάστες που προσπάθησαν να περάσουν στο ελληνικό νησί της Λέσβου.

Ακτοφυλακή στην επαρχία του Τσανάκκαλε δήλωσε ότι πραγματοποίησε από το Σάββατο 17/8 επτά επιχειρήσεις κατά τις οποίες εμποδίστηκαν μετανάστες που προσπαθούσαν να κάνουν τη διέλευση.

Οι μετανάστες ήταν Αφγανοί, Σύροι, Ιρανοί και Ιρακινοί.

Από τις 10 Αυγούστου έχουν εμποδιστεί 700 μετανάστες να μεταβούν στην Λέσβο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.