Κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του ως προπονητής ο Τσάβι

Κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του ως προπονητής ο Τσάβι

Τον πρώτο τίτλο της προπονητικής καριέρας του κατέκτησε ο Τσάβι.

Στο τρίτο επίσημο παιχνίδι του στον πάγκο της Αλ Σαντ ο παλαίμαχος Ισπανός μέσος κατάφερε να κατακτήσει το Σούπερ Καπ του Κατάρ μετά τη νίκη με 1-0 επί της Αλ Ντουχαΐλ, στον πάγκο της οποίας κάθεται ο Πορτογάλος Ρούι Φαρία.

Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος τη φετινή σεζόν για την Αλ Σαντ, αλλά φυσικά ο πρώτος στην προπονητική καριέρα του Τσάβι, ο οποίος «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του πριν από μερικούς μήνες.

Μόλις πριν από μερικές ημέρες, ο Ισπανός είχε καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας.

 

Πηγή: www.sdna.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE