ΑΚΕΛ προς Πρόεδρο: «Οφείλει να απαντήσει πειστικά και όχι να κρύβεται πίσω από σοφιστείες»

ΑΚΕΛ προς Πρόεδρο: «Οφείλει να απαντήσει πειστικά και όχι να κρύβεται πίσω από σοφιστείες»

Γραπτή απάντηση στις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου, εξέδωσε το ΑΚΕΛ για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εμπλοκή του Προέδρου σε υποθέσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος

Συγκεκριμένα το ΑΚΕΛ με ανακοίνωσή του εκφράζει τη λύπη του για «την απάντηση του κ. Αναστασιάδη στις κατηγορίες διεθνών παρατηρητηρίων σε ότι αφορά υποθέσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος».

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση, «Αντί ο κ. Αναστασιάδης να απαντήσει σε αυτές, επέλεξε να απαντήσει στα ΜΜΕ που μετέδωσαν την είδηση και στο ΑΚΕΛ που έθεσε ερωτήματα».

«Επαναλαμβάνουμε: οι κατηγορίες ήταν πολύ συγκεκριμένες και σε αυτές οφείλει να απαντήσει πειστικά ο κ. Αναστασιάδης και όχι να κρύβεται πίσω από σοφιστείες. Διερωτόμαστε γιατί επέλεξε αντί να απαντήσει σε όσα αναφέρθηκαν από το παρατηρητήριο,  επιλέγει να επιτίθεται σε ορισμένους εδώ στην Κύπρο», κατάληξε η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ειρ. Χαραλαμπίδου: «Δεχόμαστε επιθέσεις για τις καταστάσεις με τον Πρόεδρο» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.