Λήστεψαν το ίδιο πρακτορείο στοιχημάτων τέσσερις φορές σε 20 μέρες

Λήστεψαν το ίδιο πρακτορείο στοιχημάτων τέσσερις φορές σε 20 μέρες

Ο δράστης εισέβαλε στην επιχείρηση με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε τις εισπράξεις

Τέσσερις φορές σε διάστημα 20 ημερών έγινε στόχος ληστείας ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στη Λεωφόρο Συγγρού στην Ελλάδα.

Η τελευταία ληστεία έγινε στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 17/08.

Ο δράστης εισέβαλε στην επιχείρηση με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε τις εισπράξεις.

Σε προηγούμενη ληστεία ο δράστης είχε αρπάξει τα χρήματα, αφού είχε χρησιμοποιήσει έναν υπάλληλο φύλαξης ως ασπίδα.

Σε μία από τις τέσσερις ληστείες ο δράστης είχε σπάσει την τζαμαρία, προκειμένου να μπει στο κατάστημα.

Από ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ΕΔΕΚ άξιζε να ήταν στη Βουλή και θεωρώ ότι μπορεί να επανέλθει»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ΕΔΕΚ άξιζε να ήταν στη Βουλή και θεωρώ ότι μπορεί να επανέλθει»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τη νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κα Σοφία Χριστοδούλου Μακρή.