'Eκκληση Πυροσβεστικής στο κοινό λόγω υψηλών θερμοκρασιών

'Eκκληση Πυροσβεστικής στο κοινό λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω της έντονης ανθρώπινης δραστηριότητας που υπάρχει στο ύπαιθρο αλλά και στις δασικές περιοχές, λόγω των θερινών διακοπών αλλά και της αυριανής κυνηγετικής εξόρμησης, προτρέπει το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεχτικό και να αποφεύγει οποιαδήποτε δραστηριότητα η οποία πιθανόν να προκαλέσει πυρκαγιά.

Σε ανακοίνωση, η ΠΥ καλεί το κοινό να ενημερώνει έγκαιρα τις Υπηρεσίες καταστολής, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Αστυνομία, Τμήμα Δασών στα τηλ.112 και 1407 όταν εντοπίζει πυρκαγιά ή όταν εντοπίζει άτομα τα οποία πιθανόν να προβαίνουν σε οποιαδήποτε κακόβουλη ή εμπρηστική ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.