ΚΥΠΡΟΣ: Ο «γάρος» του 15Αυγούστου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ο «γάρος» του 15Αυγούστου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κακώς... αλλά πλέον δεν προκαλεί εντύπωση η γαϊδουρινή συμπεριφορά κάποιων οδηγών στην Κύπρο, αφού καθημερινά βλέπουμε πολλούς να έχουν τέτοια, άρα δεν θα μπορούσε να ήταν εξαίρεση και η ημέρα του 15 Αύγουστου.

Στην σελίδα του Facebook «Ο γάρος της ημέρας» είναι γνωστό ότι δημοσιεύονται φωτογραφίες από διάφορα μέρη της Κύπρου όπου οδηγοί, συμπεριφέρονται λες και οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια του νησιού τους ανήκουν.

Την Πέμπτη (15/8) δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία όμως, που προκαλεί και εντύπωση ο τρόπος που ο οδηγός του οχήματος που απεικονίζεται σε αυτή, κατάφερε να το σταθμεύσει.

Όπως θα δείτε κατάφερε και «σφήνωσε» το όχημα πολυτελείας του, σε χώρο πεζοδρομίου, όπου μάλιστα είναι περιφραγμένο με πασαλίκια.

Δείτε πιο κάτω την φωτογραφία:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE