ΚΥΠΡΟΣ: Ο «γάρος» του 15Αυγούστου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ο «γάρος» του 15Αυγούστου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κακώς... αλλά πλέον δεν προκαλεί εντύπωση η γαϊδουρινή συμπεριφορά κάποιων οδηγών στην Κύπρο, αφού καθημερινά βλέπουμε πολλούς να έχουν τέτοια, άρα δεν θα μπορούσε να ήταν εξαίρεση και η ημέρα του 15 Αύγουστου.

Στην σελίδα του Facebook «Ο γάρος της ημέρας» είναι γνωστό ότι δημοσιεύονται φωτογραφίες από διάφορα μέρη της Κύπρου όπου οδηγοί, συμπεριφέρονται λες και οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια του νησιού τους ανήκουν.

Την Πέμπτη (15/8) δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία όμως, που προκαλεί και εντύπωση ο τρόπος που ο οδηγός του οχήματος που απεικονίζεται σε αυτή, κατάφερε να το σταθμεύσει.

Όπως θα δείτε κατάφερε και «σφήνωσε» το όχημα πολυτελείας του, σε χώρο πεζοδρομίου, όπου μάλιστα είναι περιφραγμένο με πασαλίκια.

Δείτε πιο κάτω την φωτογραφία:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 49χρονης: Εντοπίστηκαν σπασμένα αντικείμενα στη σκηνή - Κλήθηκε για κατάθεση φιλικό της πρόσωπο

Θάνατος 49χρονης: Εντοπίστηκαν σπασμένα αντικείμενα στη σκηνή - Κλήθηκε για κατάθεση φιλικό της πρόσωπο

Πέπλο μυστηρίου απλώνεται πίσω από τον εντοπισμό νεκρής γυναίκας στο Παραλίμνι, ηλικίας 49 ετών. 

BEST OF TOTHEMAONLINE