ΛΕΜΕΣΟΣ: Πλήρως κατασβεσθείσα η πυρκαγιά στο Καλό Χωριό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πλήρως κατασβεσθείσα η πυρκαγιά στο Καλό Χωριό

Πλήρως κατασβεσθείσα θεωρείται η πυρκαγιά που ξέσπασε στο Καλό Χωριό της επαρχίας Λεμεσού την Παρασκευή (16/8).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά κατασβέστηκε πλήρως στις επτά το πρωί του Σαββάτου 17/8.

Η πυρκαγιά είχε τεθεί υπό έλεγχο στη διάρκεια της νύκτας και με το πρώτο φως της ημέρας έγινε η τελική κατάσβεση.

Στην περιοχή μετέβησαν επίσης εναέρια μέσα πυρόσβεσης αλλά δεν χρειάστηκε η παρέμβαση τους. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, 3 από το Τμήμα Δασών, 1 από το Ταμείο Θήρας και 1 εκσκαφέας.

Η πυρκαγιά κατέκαψε περίπου 3 δεκάρικα από άγρια βλάστηση και καλαμιώνες εντός κοίτης ποταμού. Στο μέρος της πυρκαγιάς θα παραμείνουν δυνάμεις πυρόσβεσης για πρόληψη τυχόν αναζωπυρώσεων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE