Η ώρα της μεγάλης επιστροφής έφτασε και ο Γιώργος Γιακουμάκης θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του ΟΦΗ. Από καιρό ο 25χρονος επιθετικός που ήταν και πέρσι στην ομάδα βρίσκονταν στο «στόχαστρό» της και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών βρέθηκε η χρυσή τομή, ώστε να αποκτηθεί ένα χρόνο δανεικός από την ΑΕΚ. Κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο και μάλιστα θέτει υποψηφιότητα για την πρεμιέρα κόντρα στον Αρη.
Eπιστροφή Γιακουμάκη!

Ο 25χρονος επιθετικός αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, καθώς θα παραχωρηθεί δανεικός από την ΑΕΚ στους Κρητικούς.
Ο 25χρονος επιθετικός αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, καθώς θα παραχωρηθεί δανεικός από την ΑΕΚ στους Κρητικούς.
Πηγή: Gazzetta.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα μηνύματα ΠτΔ - Δένδια στο Προεδρικό: «Η αναβάθμιση της αποτρεπτικής ισχύος, ύψιστη προτεραιότητα» - «Θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας ως αδελφοί»
ΠτΒ: Mεγάλη η ευθύνη να προστατεύσουμε την πατρίδας μας
«Απέτρεψαν μια νέα 11η Σεπτεμβρίου»: Το θρίλερ με την πτήση της Flydubai και ο ήρωας πιλότος που έσωσε τη ζωή 174 ανθρώπων
Ο «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» και ο «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ» στο λιμάνι Λάρνακας – Κοσμοσυρροή για τις δύο φρεγάτες – Δείτε εικόνες
Δέος και συγκίνηση: Έκλεψαν τις εντυπώσεις τα ελληνικά F-16 Viper στον ουρανό της Λευκωσίας – Δείτε βίντεο
Χαλασμός Κυρίου: Εξέδωσε Κίτρινη Προειδοποίηση η Μετεωρολογική – Προσοχή έρχονται έντονα φαινόμενα

