Η ώρα της μεγάλης επιστροφής έφτασε και ο Γιώργος Γιακουμάκης θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του ΟΦΗ. Από καιρό ο 25χρονος επιθετικός που ήταν και πέρσι στην ομάδα βρίσκονταν στο «στόχαστρό» της και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών βρέθηκε η χρυσή τομή, ώστε να αποκτηθεί ένα χρόνο δανεικός από την ΑΕΚ. Κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο και μάλιστα θέτει υποψηφιότητα για την πρεμιέρα κόντρα στον Αρη.
Eπιστροφή Γιακουμάκη!

Ο 25χρονος επιθετικός αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, καθώς θα παραχωρηθεί δανεικός από την ΑΕΚ στους Κρητικούς.
Ο 25χρονος επιθετικός αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, καθώς θα παραχωρηθεί δανεικός από την ΑΕΚ στους Κρητικούς.
Πηγή: Gazzetta.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρόμος σε πτήση - Κεραυνός χτύπησε αεροσκάφος εν μέσω καταιγίδας
Μπήκαν στο πάρκινγκ και έμειναν «παγιδευμένοι»: Η βλάβη που προκάλεσε αναστάτωση - Πώς κατάφεραν να φύγουν
Προσοχή! Τεράστιο φίδι πέρασε δίπλα από πολίτη στην Κύπρο - Δείτε φωτογραφία
«Δυστυχώς δεν είναι καλά τα πράγματα» - Οι λογαριασμοί ρεύματος ανεβαίνουν παρά τη μείωση του ΦΠΑ - Τι εξήγησε η ΑΗΚ
Κουταβάκια ψάχνουν το παντοτινό τους σπίτι – Μπορείτε να βοηθήσετε; - Δείτε φωτογραφίες
Ζώδια: Ποιοι ευνοούνται σήμερα και ποιοι χρειάζονται περισσότερη προσοχή

