ΛΕΜΕΣΟΣ: Έσβησε η φωτιά στο εστιατόριο – Εκτεταμένες ζημιές στο κτήριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έσβησε η φωτιά στο εστιατόριο – Εκτεταμένες ζημιές στο κτήριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε κινητοποίηση τέθηκε λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα της Παρασκευής 16/08,  η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λεμεσό από φωτιά που ξέσπασε σε εστιατόριο που βρίσκεται στην περιοχή του Κάστρου της πόλης.

Λόγω της φωτιάς πυκνοί καπνοί κάλυψαν την περιοχή και χρειάστηκε η απομάκρυνση του προσωπικού και θαμώνων του εστιατορίου, από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, τα οποία ανταποκρίθηκαν με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, «στο επεισόδιο επιχειρούν 4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και 12 πυροσβέστες από τη Επαρχία Λεμεσού. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην οροφή του εστιατόριου η οποία αποτελείται από ξύλινα δοκάρια επενδυμένη με μεταλλικούς τσίγκους. Έγινε προστασία άλλων υποστατικών τα οποία έχουν συνοχή και ενιαίες στέγες με το εμπλεκόμενο στην πυρκαγιά εστιατόριο.  Δεν κινδύνεψε κανείς»

Από τη φωτιά, η οποία έχει κατασβεστεί, το εστιατόριο υπέστη αρκετές ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχουν υπολογιστεί ακόμη.

Δείτε τη φωτογραφία:

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE