Kάλεσμα στον κόσμο για το φιλικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Kάλεσμα στον κόσμο για το φιλικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια Ψευδά με την οποία καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο για τον φιλικό αγώνα του Σαββάτου (17/08) απέναντι στον ΑΣΙΛ.

Αναλυτικά:

«Ομόνοια Ψευδα – ΑΣΙΛ Σάββατο 17 Αυγουστου

Φίλες και φίλοι της Ομονοίας Ψευδα η ομάδα μας αύριο 17 Αυγούστου στις 17.45 θα δώσει φιλικό αγώνα με τον ΑΣΙΛ στο Κοινοτικό γήπεδο Ψευδα. Ελάτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση και την νέα ομάδα που δημιουργείται ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στην Β κατηγορία.
ΣΑΣ ΘΈΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, έστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με παρέμβαση του στο κρατικό ραδιόφωνο, την ώρα που το πολιτικό σκηνικό βρίσκεται σε αναβρασμό μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE