ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Στη δημοσιότητα το όνομα της 74χρονης θανούσης – Στο Γενικό Λευκωσίας 27χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Στη δημοσιότητα το όνομα της 74χρονης θανούσης – Στο Γενικό Λευκωσίας 27χρονη

Τη ζωή της έχασε η 74χρονη Μαρούλα Χριστοδούλου από το Βουνί, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16/08.

Συγκεκριμένα, η 74χρονη γυναίκα ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα όταν το όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 27χρονη με συνοδηγό 28χρονο και επιβάτη 27χρονη.

Το όχημα της άτυχης Μαρούλας Χριστοδούλου, ανετράπη και κατέληξε σε χαντάκι και η ίδια έχασε τη ζωή της.

Οι δυο 27χρονες κοπέλες και ο 28χρονος συνοδηγός, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ η μια εκ των δυο νεαρών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω της σοβαρότητάς της κατάστασή της.  

Ο 28χρονος συνοδηγός φέρει τραύματα στο χέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE