ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Στη δημοσιότητα το όνομα της 74χρονης θανούσης – Στο Γενικό Λευκωσίας 27χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Στη δημοσιότητα το όνομα της 74χρονης θανούσης – Στο Γενικό Λευκωσίας 27χρονη

Τη ζωή της έχασε η 74χρονη Μαρούλα Χριστοδούλου από το Βουνί, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16/08.

Συγκεκριμένα, η 74χρονη γυναίκα ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα όταν το όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 27χρονη με συνοδηγό 28χρονο και επιβάτη 27χρονη.

Το όχημα της άτυχης Μαρούλας Χριστοδούλου, ανετράπη και κατέληξε σε χαντάκι και η ίδια έχασε τη ζωή της.

Οι δυο 27χρονες κοπέλες και ο 28χρονος συνοδηγός, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ η μια εκ των δυο νεαρών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω της σοβαρότητάς της κατάστασή της.  

Ο 28χρονος συνοδηγός φέρει τραύματα στο χέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE