Ποστάρισμα Μαδούρο με… «μπηχτές» για ΑΠΟΕΛ, ενώ «στάζει μέλι» για Απόλλωνα

Ποστάρισμα Μαδούρο με… «μπηχτές» για ΑΠΟΕΛ, ενώ «στάζει μέλι» για Απόλλωνα

Αιχμές για τον ΑΠΟΕΛ, άφησε στο Twitter ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Χέντβιγκες Μαδούρο, σχολιάζοντας τις επικείμενες αναμετρήσεις των «γαλαζοκιτρίνων» με αντίπαλο τον Άγιαξ, ενώ αποθέωσε τον Απόλλωνα, κάνοντας αντίστοιχα σχόλια για τις «μάχες» που θα δώσει με την Αϊντχόφεν.

Αρχικά, ο Μαδούρο έγραψε:

«PSV Αϊντχόφεν ενατίον Απόλλωνα. Πιστέψτε με, μπορούν να παίξουν αρκετά καλό ποδόσφαιρο και προσωπικά, νομίζω ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον ΑΠΟΕΛ. Αγωνίστηκα μόλις ένα χρόνο στην Κύπρο με τη φανέλα της Ομόνοιας, για όσους νομίζουν ότι παρακολουθώ τα πάντα».

Και στη συνέχεια, έγραψε μεταξύ άλλων τα πιο κάτω σχόλια, απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις/απορίες των ακόλουθων του:

«Ο ΑΠΟΕΛ γίνεται πάντα πρωταθλητής, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα που παίζει πάντα καλό ποδόσφαιρο, έχει πολύ καλούς παίκτες και απέκλεισε εύκολα την Αούστρια Βιέννης. Νομίζω ότι αυτό λέει πολλά».

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον ΑΠΟΕΛ. Και ο Απόλλωνας, πιο δυνατός από τη Χάουγκεσουντ. Σίγουρα όμως, Άγιαξ και PSV έχουν προβάδισμα πρόκρισης λόγω της ποιότητας τους, αν και ο Άγιαξ έχει μεγαλύτερη συνοχή στο παιχνίδι του σε σχέση με την Αϊντχόφεν».

Δείτε την ανάρτηση του και τα σχόλια που ακολούθησαν:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE