Καρυπίδης: «Περήφανος για τον Άρη, λέσια (!) οι διαιτητές» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Καρυπίδης: «Περήφανος για τον Άρη, λέσια (!) οι διαιτητές» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Καρφιά» για την απόδοση του διαιτητή στο Άρης – Μόλντε άφησε ο Θόδωρος Καρυπίδης, με τον μεγαλομέτοχο των «κιτρινόμαυρων» να συγχαίρει την ομάδα του για την υπερπροσπάθεια της.

Περήφανος από την απόδοση της ομάδας του αλλά έξαλλος από την διαιτησία του αγώνα με την Μόλντε, εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Σάββα Παντελίδη, ενώ ακόμα εξέφρασε τα παράπονα του για τις αποφάσεις του Ιρλανδού ρέφερι Ρομπ Χάρβεϊ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά, αλλά και γι αυτόν τον φανταστικό κόσμο. Σας ευχαριστώ πολύ. Ο Άρης επέστρεψε, είτε το θέλετε, είτε όχι. Αξίζαμε την πρόκριση, συνεχίζουμε δυνατά και να είστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται.

Λυπάμαι πολύ γιατί οι ελληνικές ομάδες αντιμετωπίζονται έτσι από αυτά τα λέσια τους διαιτητές.

Η ΟΥΕΦΑ θα μπορούσε να ορίσει και από την Νορβηγία, πόσο χειρότερα θα ήταν;».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE