ΕΛΛΑΔΑ: Θρήνος στην Κρήτη –Έχασε τα ζωή της η 32χρονη Κάλλια σε φρικτό τροχαίο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Θρήνος στην Κρήτη –Έχασε τα ζωή της η 32χρονη Κάλλια σε φρικτό τροχαίο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια πανέμορφη κοπέλα γεμάτη ζωή έφυγε τόσο πρόωρα…

Ο λόγος για 32χρονη που έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα που σημειώθηκε επί της εθνικής οδού Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος της Παντάνασσας.

Το τροχαίο προκάλεσε συγκλονισμό λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης. Η 32χρονη Κάλλια επέβαινε σε μοτοσικλέτα η οποία εμβολίστηκε κυριολεκτικά σε αυτοκίνητο που έκανε αναστροφή 180 μοιρών.

Πληροφορίες του cretapost, αναφέρουν πως η 32χρονη εκσφενδονίστηκε από την μηχανή βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Δύο ακόμα άτομα, ο οδηγός του δικύκλου και ο οδηγός του ιδιωτικής χρήσης οχήματος, νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Ο πρώτος είναι πολυτραυματίας.

Η είδηση του θανάτου της 32χρονης βύθισε στο πένθος τους οικείους της και τους φίλους τους, που από την πρώτη στιγμή με μηνύματα σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης εξέφρασαν τη θλίψη τους για το χαμό της.

Πηγή: cretapost

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE