ΞΑΦΝΙΑΣΕ ο Αυγουστή – Λίγοι το περίμεναν αλλά τον άφησε… πάγκο

ΞΑΦΝΙΑΣΕ ο Αυγουστή – Λίγοι το περίμεναν αλλά τον άφησε… πάγκο

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, έχει στη διάθεση του για τον επαναληπτικό αγώνα του ΓΣΠ τον Εμίλιο Ζελάγια, σε σχέση με το πρώτο ματς της Αυστρίας, το οποίο ο Αργεντινός ήταν τιμωρημένος.

Ωστόσο, ο Κύπριος κόουτς, άφησε τον Ζελάγια στον πάγκο, αφού η ομάδα του είχε εξαιρετική παρουσία στην πρώτη αναμέτρηση, έφυγε με το διπλό και προτίμησε να μην αλλάξει κάτι.

Μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη, διότι, ο Αργεντινός είναι ιδιαίτερα… φορτσάτος και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στα Ευρωπαϊκά ματς του Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.