ΠΑΤΡΑ: Τραγικός θάνατος 29χρονου άνδρα που εγκλωβίστηκε στις φλόγες του σπιτιού του

ΠΑΤΡΑ: Τραγικός θάνατος 29χρονου άνδρα που εγκλωβίστηκε στις φλόγες του σπιτιού του

Τραγικός ο θάνατος που βρήκε ένας 29χρονος άνδρας στην Πάτρα μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του.

Όπως αναφέρουν τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό σημειώθηκε σε σπίτι στην οδό Αγήνορος στις Ιτιές Πατρών, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο ισόγειο διώροφης οικίας στην περιοχή.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άνδρας προσπάθησε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια του σπιτιού αλλά δεν τα κατάφερε. Εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι κι έχασε τη ζωή του.

Κατά την ίδια επιχείρηση σε τρεις από τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στην κατάσβεση χρειάστηκε να τους χορηγηθεί οξυγόνο εξαιτίας της εισπνοής άνθρακα από το σπίτι που ήταν ερμητικά κλειστό. Ο 29χρονος ήταν μόνος του στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE