«Πεντάστερη» απέναντι στην Ομόνοια 1948 η Αγία Νάπα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Πεντάστερη» απέναντι στην Ομόνοια 1948 η Αγία Νάπα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Aνακοίνωση από την Ομόνοια 1948 για το φιλικό απέναντι στην Αγία Νάπα, που δέχθηκε την ήττα με 5-2.

Αναλυτικά:

«Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας κόντρα στην Αγία Νάπα.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με τρία πέναλτι εναντίον της ομάδας μας και με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται με τις βασικές τους εντεκάδες μέχρι το 70′, η ομάδα μας γνώρισε τη φιλική ήττα με 5-2.

Αξιοσημείωτο λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, είναι ότι η ομάδα μας προηγείτο με 2-1 μέχρι το τελευταίο 15λεπτο.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει την προετοιμασία με δυνατά φιλικά με ομάδες β’ κατηγορίας, αφού στόχος μας είναι να είμαστε πανέτοιμοι για τα παιχνίδια της Επίλεκτης Κατηγορίας της ΣΤΟΚ (4η Κατηγορία).

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο, στήριξε την ομάδα και τραγούδησε με τους ποδοσφαιριστές μας στο τέλος του αγώνα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE