ΛΕΜΕΣΟΣ: Αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας σε σχέση με το θάνατο 55χρονου Τουρκοκύπριου, μόνιμου κατοίκου Λεμεσού, ο οποίος βρέθηκε το μεσημέρι αναίσθητος στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια ξεψύχησε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο.

Πρόκειται για τον Ερκάν Μεχμέτ, ο οποίος σύμφωνα με οικείους του αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε αναίσθητος λίγο μετά τις έντεκα το πρωί από συγγενικό του πρόσωπο σε κτίριο στην οδό Ανεξαρτησίας. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η σορός του άτυχου άντρα επιθεωρήθηκε από μέλη της αστυνομίας που μετέβηκαν στο νοσοκομείο της πόλης.  Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε μεταξύ των αστυνομικών και του ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, δεν κρίθηκε αναγκαία η διενέργεια αυτοψίας. Η αστυνομία διερευνά αιφνίδιο θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE