Mάτιτς: «To γκολ ήταν δουλεμένο στην προπόνηση – Θα εξαρτηθούν πολλά από το πρώτο ματς κόντρα στον Άγιαξ»

Mάτιτς: «To γκολ ήταν δουλεμένο στην προπόνηση – Θα εξαρτηθούν πολλά από το πρώτο ματς κόντρα στον Άγιαξ»

O χρυσός σκόρερ του ΑΠΟΕΛ, για το 2-0, που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του, Ούρος Μάτιτς, έκανε δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του, και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «mondo.rs».

Αναλυτικά: 

«Είμαι χαρούμενος. Ειδικά μετά την ήττα στο πρώτο ματς, μετά την οποία σταμάτησαν να πιστεύουν σε εμάς. Όμως μείναμε συγκεντρωμένοι και πεισμώσαμε, ειδικά μετά την συμπεριφορά των οπαδών της Καραμπάχ. Πήγαμε για να κερδίσουμε και τέλος καλό όλα καλά», δήλωσε αρχικά.

Για το γκολ: «Το δούλεψα στην προπόνηση. Άνοιξα χώρο και το γκολ ήρθε την κατάλληλη στιγμή».

Για τον αδερφό του: «Μου έδωσαν συγχαρητήρια πολλά αγαπημένα μου πρόσωπα, φυσικά και ο μεγάλος μου αδερφός, Νεμάνια. Μου τηλεφώνησε αμέσως και ήταν χαρούμενος τόσο για εμάς όσο και για τον Ερυθρό Αστέρα. Θέλει να περάσουμε στους ομίλους όμως του είπα να περιμένει γιατί πρώτα πρέπει να περάσουμε από τον Άγιαξ».

Για τον Άγιαξ: «Είναι μια φανταστική ομάδα. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, θέλουν την κατοχή όμως θα πάμε να τα παίξουμε όλα για όλα. Νομίζω πως το πρώτο παιχνίδι στη Λευκωσία θα είναι κρίσιμο. Έχει ζέστη, υγρασία και όσοι έρχονται από το εξωτερικό, δυσκολεύονται να παίξουν. Θα εξαρτηθούν πολλά από το πρώτο ματς».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι μεγάλη ομάδα, η μεγαλύτερη και τα τελευταία εφτά χρόνια είναι πρωταθλητές. Από τα τελευταία οκτώ χρόνια μόνο μια φορά δεν προκρίθηκε σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είναι μια ομάδα που μου ταιριάζει λόγω φιλοδοξιών και των στόχων της».

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Σέρβου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE