ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης - Το Δικαστήριο αποφάσισε την «τιμωρία» του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης - Το Δικαστήριο αποφάσισε την «τιμωρία» του

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε την Τετάρτη (14/8) χρηματικό πρόστιμο ύψους 750 ευρώ, πέντε βαθμούς ποινής και στέρηση της άδειας οδηγού για δύο μήνες, σε 31χρονο οδηγό, ύστερα από δική του παραδοχή σε υπόθεση που αφορούσε οδήγηση αυτοκινήτου υπό την επήρεια αλκοόλης.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής 11 Αυγούστου γυναίκα λοχίας της Τροχαίας Λάρνακας που εκτελούσε χρέη επόπτη στην ΑΔΕ Λάρνακας, αντιλήφθηκε όχημα να κινείται περίεργα στο δρόμο, με τον οδηγό να κάνει διάφορους ελιγμούς.
 
Η αστυνομικός ανέκοψε το όχημα, το οποίο οδηγούσε οδηγός ηλικίας 31 χρόνων και σε έλεγχο αλκοόλης που του διενεργήθηκε η ένδειξη ήταν 69 μλγμ αντί 9.
 
Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου, η Αστυνομία καταχώρησε την υπόθεση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και ο οδηγός παραδέχθηκε ενοχή στο αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.
 
Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο οδηγός παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την Τετάρτη και το πρωί του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 750 ευρώ, πέντε βαθμούς ποινής και δύο μήνες στέρηση της άδειας του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top