ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του Νικόλα από το «Κωνσταντίνου και Έλενης» σε μπαράκι - Δεν άλλαξε καθόλου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του Νικόλα από το «Κωνσταντίνου και Έλενης» σε μπαράκι - Δεν άλλαξε καθόλου

Τον γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Κωνσταντίνου και Έλενης» μέσα από τον ρόλο του μπάρμαν.

Ο λόγος για τον Στέργιο Νενέ, ο οποίος μετά από την εν λόγω επιτυχημένη σειρά αποφάσισε να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πιο συγκεκριμένα από την τηλεόραση.

Ο γνωστός και αγαπημένος σε όλους μας μπάρμαν φαίνεται μετά από 21 χρόνια, που έχει τερματίσει η σειρά, να διατηρεί την γοητεία του, ενώ δεν μοιάζει λες και δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω του.

Δείτε την φωτογραφία: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE