ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του Νικόλα από το «Κωνσταντίνου και Έλενης» σε μπαράκι - Δεν άλλαξε καθόλου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του Νικόλα από το «Κωνσταντίνου και Έλενης» σε μπαράκι - Δεν άλλαξε καθόλου

Τον γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Κωνσταντίνου και Έλενης» μέσα από τον ρόλο του μπάρμαν.

Ο λόγος για τον Στέργιο Νενέ, ο οποίος μετά από την εν λόγω επιτυχημένη σειρά αποφάσισε να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πιο συγκεκριμένα από την τηλεόραση.

Ο γνωστός και αγαπημένος σε όλους μας μπάρμαν φαίνεται μετά από 21 χρόνια, που έχει τερματίσει η σειρά, να διατηρεί την γοητεία του, ενώ δεν μοιάζει λες και δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω του.

Δείτε την φωτογραφία: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE