Πως να νιώθει άραγε ο Πάολο Τραμετσάνι;

Πως να νιώθει άραγε ο Πάολο Τραμετσάνι;

Πως να νιώθει άραγε ο Πάολο Τραμετσάνι, βλέποντας το αποψινό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στο Αζερμπαϊτζάν;

Μία ομάδα που την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε σχετικά εύκολα στην έδρα της από τους Αζέρους πραγματοποιώντας… προβληματική εμφάνιση, απόψε στο «αντρο» της Καραμπάχ μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο, έδειξε την ποιότητα της και το ευρωπαϊκό της μέταλλο και ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ τους Αζέρους μέσα στο «σπίτι» τους, παίρνοντας μία… ηδονική πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας παράλληλα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Γιουρόπα!

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ανάγκη να εργαστούμε συλλογικά από κοινού, γιατί χωρίς συνεργασία δεν θα αντιμετωπιστεί αυτή η πρόκληση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ανάγκη να εργαστούμε συλλογικά από κοινού, γιατί χωρίς συνεργασία δεν θα αντιμετωπιστεί αυτή η πρόκληση»

Την προσεχή Τρίτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE