Πετεβίνος: «Θα παλέψουμε – Θέλουμε να δούμε πόσο ομάδα είμαστε»

Πετεβίνος: «Θα παλέψουμε – Θέλουμε να δούμε πόσο ομάδα είμαστε»

Δηλώσεις πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Καρμπάχ, έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Nεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά: 

«Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν πιθανότητες ακόμα και αν είναι μηδαμινές. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη για να κερδίζει ο καλύτερος και το είδαμε στο πρώτο παιχνίδι που η Καρμπάχ, έφυγε με το διπλό από το ΓΣΠ. Εμείς θα το παλέψουμε. Θα πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να κυνηγήσουμε τις λίγες πιθανότητες για να πάρουμε την πρόκριση. Η ιστορία του ΑΠΟΕΛ είναι γεμάτη με επιτυχίες αλλά και αποτυχίες. Είναι αυτό που το κάνει μεγάλη ομάδα».

Για την αλλαγή προπονητή: «Ο κύριος Ντολ, χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες στην προπόνηση. Έφερε στο Μπακού όλους όσους μπορούν να προπονηθούν. Αυτό δημιουργεί ένα κλίμα ομαδικότητας. Είναι αυτό που θέλουμε να δούμε και απόψε. Πόσο ομάδα είμαστε».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE