Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πρώην παίκτρια του «Greece Next Top Model» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πρώην παίκτρια του «Greece Next Top Model» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ξανθιά καλλονή βρίσκεται από χθες το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου μεταφέρθηκε εσπευσμένα η πρώην παίκτρια του «Greece's Next Top Model», Μικαέλα Φωτιάδη.

Η ξανθιά καλλονή αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με τα instastories της χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει το λόγο που βρέθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

«Με εξέταζαν και εγώ παρά τον πόνο μου απλά σκεφτόμουν αν θα μπορέσω να πάω στο πανηγύρι απόψε…», έγραψε με χιούμορ το γνωστό μοντέλο, ενώ συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Μη χάσω τα σουβλάκια. Μίκα το γουρουνάκι…».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE