Σκόραρε στο ντεμπούτο του με Γιουνάϊτεντ όμως ο αδερφός του τον άφησε ΠΑΓΚΟ στο Fantasy!

Σκόραρε στο ντεμπούτο του με Γιουνάϊτεντ όμως ο αδερφός του τον άφησε ΠΑΓΚΟ στο Fantasy!

Ήταν τόσο γραμμένο στ’ αστέρια, που ούτε τα μέλη της οικογένειάς του δεν μπορούσαν να το πιστέψουν… Ο Ντάνιελ Τζέιμς σκόραρε στο ντεμπούτο του στην Premier League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο αδερφός του, Άλεξ, παραδέχθηκε πως τον άφησε στον πάγκο στο γνωστό παιχνίδι Fantasy!

O 21χρονος εξτρέμ των «κόκκινων διαβόλων» πέρασε με αλλαγή στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την Τσέλσι και βρήκε δίχτυα ξεσπώντας, πανηγυρίζοντας με τρέλα και αφιερώνοντας το γκολ στον ουρανό, απ’ όπου τον παρακολουθεί πλέον ο πατέρας του.

Ο αδερφός του, Άλεξ Τζέιμς, παραδέχθηκε τη… γκάφα που έκανε, αφού δεν εμπιστεύθηκε το ίδιο του το αίμα στο Fantasy!

«Όταν αφήνεις τον αδερφό σου στον πάγκο στην ομάδα σου στο Fantasy και εκείνος μπαίνει στο ματς και σκοράρει. Συγγνώμη DJ, θα σε πιστεύω περισσότερο για το υπόλοιπο της σεζόν» έγραψε στα social media.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.