ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της Κατερίνας Ζαρίφη με μαγιό - «Βροχή» τα likes

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της Κατερίνας Ζαρίφη με μαγιό - «Βροχή» τα likes

Η Κατερίνα Ζαρίφη κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, προκειμένου να κάνει τις διακοπές της.

Αυτός είναι και ο λόγος που από το πρωί της Δευτέρας απουσιάζει από τη θέση της στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open tv.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Κύθνο και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού. Μέσα από το Instagram μοιράζεται με τους followers της στιγμές από τις διακοπές της, τα όμορφα τοπία που βλέπει, τα φαγητά που τρώει, αλλά και φωτογραφία της με μαγιό από την παραλία.

Η φωτογραφία της με το μαγιό συγκέντρωσε χιλιάδες likes και όχι άδικα, αφού η Κατερίνα Ζαρίφη δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της από την παραλία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

Την αποστολή της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος–Ελευθερία», στη Λευκωσία. Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.