ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά – Φοβούνται τους ανέμους

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά – Φοβούνται τους ανέμους

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε την Τρίτη 13/8 η πυρκαγιά που ξέσπασε στην επαρχία Λεμεσού, την Δευτέρα 12/8.

Στην περιοχή πλέον δεν υπάρχουν ενεργά πρόσωπα ωστόσο στο σημείο επιχειρούν πτητικά και επίγεια μέσα για την τελική κατάσβεση μικρών εστιών φωτιάς.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, παρά το γεγονός ότι η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, υπάρχουν φόβοι ότι αν αναπτυχθούν άνεμοι στην περιοχή, πιθανόν να ανατραπεί η κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση συνελήφθη 49χρονος Ε/κ ο οποίος το πρωί της Τρίτης 13/8 οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου. 

Ο 49χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση για 4 ημέρες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE