ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Στο σημείο ο υπ. Γεωργίας - Αποζημιώνονται οι γεωργοί

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Στο σημείο ο υπ. Γεωργίας - Αποζημιώνονται οι γεωργοί

Θα τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα αποζημιώσεων που προβλέπονται στην περίπτωση καταστροφής αμπελώνων από πυρκαγιά, ανέφερε ο Υπουργός Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, που αναμεταδίδει το ΓΤΠ, ο κ. Καδής επισκέφτηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης 13/8 την περιοχή της μεγάλης πυρκαγιάς και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον συντονιστή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τον Διευθυντή του Τμήματος Δασών για την εξέλιξη των προσπαθειών κατάσβεσής της, ενώ παράλληλα συναντήθηκε με τους Κοινοτάρχες των Κοινοτήτων της περιοχής.

Ο Υπουργός ενημέρωσε τους Κοινοτάρχες ότι θα τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα αποζημιώσεων που προβλέπονται στην περίπτωση καταστροφής αμπελώνων από πυρκαγιά.

Μέσα στην επόμενη περίοδο οι επιθεωρητές του Τμήματος Γεωργίας θα βρεθούν στην περιοχή για καταγραφή των ζημιών και προώθηση των διαδικασιών αποζημίωσης, όπου αυτές προβλέπονται, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE