Η ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ουάρντα

Η ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ουάρντα

Σε αναζήτηση ομάδας εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, μία από τις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τον γνωρίζει τον παίκτη από το πέρασμά του από την Ελλάδα και θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι Σέρβοι καίγονται για έναν εξτρέμ. Απλώς προτεραιότητα έχει το ματς με την Κοπεγχάγη. Προ μίας εβδομάδας στο Βελιγράδι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 και τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τον Ερυθρό Αστέρα. Εάν περάσει, θα πάρει κάποια χρήματα και θα κοιτάξει για κάτι καλύτερο ελπίζοντας πως θα μπει ακόμα και στους ομίλους του Champions League.

Ωστόσο, οι άνθρωποί του είναι αναγκασμένοι να εξετάσουν και το αρνητικό σενάριο. Σε περίπτωση αποκλεισμού, λοιπόν, ο Ουάρντα είναι μία από τις λύσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι. Όχι η μοναδική βεβαίως, αλλά σε κάποιους εντός των τειχών αρέσει. Ομοφωνία, όμως, δεν υπάρχει λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE