Ο Κύκλος Φιλίας συνεχίζει τη δράση του με επισκέψεις σε νοσοκομεία

Ο Κύκλος Φιλίας συνεχίζει τη δράση του με επισκέψεις σε νοσοκομεία

Ο Κύκλος Φιλίας που ιδρύθηκε στην Κύπρο το 2008, συνεχίζει να προσφέρει σε ευάλωτα άτομα και οικογένειες, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση προσθέτοντας ότι τη Δευτέρα 12 Αυγούστου ομάδα εθελοντών και επαγγελματιών ψυχαγώγησαν αλληλοεπιδρώντας τα νοσοκομειακά παιδιά, στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρνακας.

Ο Κύκλος Φιλίας αναφέρει πως τα συνεχιζόμενα προγράμματα και δραστηριότητες του έχουν επιφέρει τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων μέσα από το "Hospital Care Campaign" που πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, σε διάφορα νοσοκομεία στο νησί.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν είτε ως εθελοντές ή να υποστηρίξουν τον Κύκλο Φιλίας μπορούν να καλέσουν το 24242770 ή το 97835501.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Νίκου Χριστοδουλίδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, η άποψη των πολιτών για την εικόνα του Προέδρου στο Poll του Themaonline, παρουσιάζει εκπλήξεις και ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE