Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Τζόνσον: Συζήτησαν εμπόριο και ασφάλεια

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Τζόνσον: Συζήτησαν εμπόριο και ασφάλεια

Οι Ντόναλντ Τραμπ και Μπόρις Τζόνσον είχαν σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία συζητώντας σειρά θεμάτων, ανάμεσά τους το εμπόριο και η ασφάλεια, ανακοίνωσαν ο Λευκός Οίκος και το γραφείο του Βρετανού πρωθυπουργού.

Ο Αμερικανός πρόεδρος "εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ακλόνητη συνεργασία" με το Ηνωμένο Βασίλειο στην αντιμετώπιση παγκόσμιων προκλήσεων και προσμένει να συναντηθεί κατ` ιδίαν με τον Βρετανό πρωθυπουργό στο κοντινό μέλλον", ανέφερε η ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας για την τηλεφωνική συνομιλία των δύο ηγετών.

Στην ανακοίνωση του γραφείου του Τζόνσον υπογραμμίζεται ότι "ο Βρετανός πρωθυπουργός και ο πρόεδρος Τραμπ συζήτησαν για παγκόσμια οικονομικά ζητήματα και για το εμπόριο, ενώ ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο για το Brexit".

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE