Πανικός στη Ρώμη: Θραύσματα από αεροπλάνο έπεσαν στα κεφάλια των τουριστών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πανικός στη Ρώμη: Θραύσματα από αεροπλάνο έπεσαν στα κεφάλια των τουριστών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο ούρανος στη Ρώμη «έβρεχε» εκατοντάδες κομμάτια μετάλλου τρομοκρατώντας τους κατοίκους το Σάββατο.

«Ήταν σαν σφαίρες. Το πουκάμισό μου πήρε φωτιά», δήλωσε ένας μάρτυρας δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα «Il Messaggero».

«Έμοιαζε με χαλάζι, αλλά ήταν μια ηλιόλουστη μέρα. Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα πως ήταν μια θύελλα από χάλυβα και σίδηρο. Ούρλιαξα και μπήκα τρέχοντας στο σπίτι», δήλωσε άλλος μάρτυρας.

Σύμφωνα με τις δημοτικές πηγές, 25 αυτοκίνητα και 12 σπίτια υπέστησαν ζημιές. Ένας 54χρονος άνδρας χτυπήθηκε από ένα θραύσμα, αλλά δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Όπως δήλωσε, ένιωσε «τυχερός που είναι ζωντανός».

Η ιταλική αεροπορία διέταξε έρευνα μετά από αναφορές δεκάδων ντόπιων κατοίκων που είδαν «εκατοντάδες κομμάτια» θραυσμάτων, μήκους περίπου 20 εκατοστών, να πέφτουν από τον ουρανό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Από ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.