Τι περιμένει ο Πάους

Τι περιμένει ο Πάους

Σήμερα θα έρθουν τα καλά νέα με τον Λαιφη να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και πλέον να μπαίνει ισως ακόμα και σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και έτσι να μπορεί να τον υπολογίζει ο κ Πάους.

Ο Λαίφης μαζι με τον Κάλβο ειναι το μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολλανδός τεχνικός καθώς και ο Δημητρίου αλλα και οι Νούχου και Μάκος είναι απόλυτα έτοιμοι όπως και ο Αμπουρτζάνια. Αυτό που θέλει όμως ο κ Παους είναι ο Κωσταντίνος Λαιφης να είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνισθεί , σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ρισκάρει εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος και αν δεν ανάψουν το πράσινο φως οι γιατροί της ομάδας.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE