ΠΥΡΚΑΓΙΑ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκκενώθηκε το χωριό Κισσούσα

ΠΥΡΚΑΓΙΑ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκκενώθηκε το χωριό Κισσούσα

Προληπτικά εκκενώθηκε το χωριό Κισσούσα της Επαρχίας Λεμεσού όπου κοντά της μαίνεται πυρκαγιά.

Το χωριό Κισσούσα, που διαμένουν 10 κάτοικοι, εκκενώθηκε προληπτικά κατόπιν συνεργασίας της πολιτικής άμυνας με τις δυνάμεις πυρόσβεσης που επιχειρούν στην περιοχή.

Πέραν της προληπτικής εκκένωσης του χωριού, οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύθηκαν τόσο με επίγεια όσο και με εναέρια μέσα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Εκτός ελέγχου η φωτιά - Ζητήθηκε βοήθεια από τις Βρετανικές Βάσεις

Συγκεκριμένα, ακόμη δυο ελικόπτερα των Βρετανικών βάσεων συνδράμουν στην προσπάθεια, όπως επίσης και πέντε επιπρόσθετες φορητές μονάδες πυρόσβεσης, δυο του Ταμείου Θήρας και τρεις της Πολιτικής Άμυνας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Έκλεισε δρόμος λόγω της φωτιάς

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE