ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Ανακοινώθηκαν τα εκλογικά κέντρα και η κατανομή εκλογέων

ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Ανακοινώθηκαν τα εκλογικά κέντρα και η κατανομή εκλογέων

Ανακοινώθηκαν τα εκλογικά Κέντρα και η κατανομή εκλογέων που θα ψηφίσουν στις εκλογές της 25ης Αυγούστου, για νέο Δήμαρχο Αμμοχώστου, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Αλέξη Γαλανού.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του Εφόρου Αναπληρωματικής Εκλογής, Εφόρου Αμμοχώστου Γεώργιου Χρυσαφίνη αναφέρεται ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα με μία ώρα διακοπή από τις 12:00 μέχρι τη 13:00 το μεσημέρι.
 
Για τη διενέργεια των εκλογών θα λειτουργήσουν συνολικά 44 εκλογικά κέντρα δηλαδή 4 στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, 7 στη Λευκωσία, 13 στη Λάρνακα, 19 στη Λεμεσό και 1 στην Πάφο.
 
Υπενθυμίζεται ότι για τη δημαρχία της κατεχόμενης Αμμοχώστου υποβλήθηκαν πέντε υποψηφιότητες. Συγκεκριμένα υποψηφιότητα υπέβαλε ο Λίνος Παπαγιάννης που υποστηρίζεται από το ΕΛΑΜ και τέσσερις ανεξάρτητοι υποψήφιοι οι οποίοι με αλφαβητική σειρά είναι οι Ιωάννου Σίμος, Κάρουλας Νίκος, Λόρδος Ανδρέας και Σταυρή Γεώργιος.

Περισσότερες πληροφορίες δημοσιεύονται σε ανακοίνωση στο ΓΤΠ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόρριψη έφεσης πρωτόδικα καταδικασμένου για σεξ. κακοποίηση παιδιού - Το σκεπτικό της απόφασης

Απόρριψη έφεσης πρωτόδικα καταδικασμένου για σεξ. κακοποίηση παιδιού - Το σκεπτικό της απόφασης

Στην απόρριψη της έφεσης εκ μέρους πρωτόδικα καταδικασμένου για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού στην Επαρχία Πάφου προέβη με ομόφωνη απόφαση που εξέδωσε την 1η Αυγούστου το Εφετείο Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE